Huntelaar beszólt Raúlnak, nyer a Schalke

2010.11.05. 12:01

Schalke v St Pauli, 20.30 - H: 1.61 D: 3.75 V: 5.50

Hazai pályán két döntetlen és három vereség után most már csak nyer a Schalke, igaz a vendégcsapat már háromszor nyert a szezonban vendégként.

Bármennyire is megdöbbentő, a nyáron jelentősen megerősödött Schalkénak több pontja van a Bajnokok Ligájában, mint a Bundesligában, pedig előző sorozatban csak négy fordulón vagyunk túl, míg utóbbiban már tíz ment le.

A BL-ben hét pontja van Felix Magath csapatának, a Bundesligában csak a kieső, 17. helyre elég az egy győzelemért és a három döntetlenért járó hat ponttal.

A Schalke hazai pályán még nem nyert, a feszültségek jelentkeznek is már a csapatnál, hiszen a Milantól érkező Klaas Jan Huntelaar számonkérte a Real Madrid ikonját, Raúlt.

„Maradj a közelemben” – mondta neki a hétközi gól nélküli BL-meccs után. „Ehelyett ő szabadon akar játszani, így nem megyünk semmire” – fanyalgott a vb-ezüstérmes holland.

Magath nem akarta kritizálni, de azt megjegyezte, hogy sokszor tartózkodik a középpályások közelében.

A Schalke a St. Paulinál kellemesebb ellenfelet kaphatott volna, hogy meglegyen az első hazai győzelem - a kisebbik hamburgi klub háromszor már nyert vedégként a szezonban (Freiburg, Hannover, Mönchengladbach) -, és elcsitítsa a közönséget, amelyik a múlt szombaton már gyakran fütyülte csapatát a Leverkusen elleni vereségkor. (0-1)

A Schalke még az előző szezonban sem virtuóz és kifejezetten szellemes játékáról volt híres, általában egy vagy kétgólos győzelmeket értek el. Nagy az esély tehát, hogy nem lesz sok gól, ha nem lesz három, máris megduplázhatjuk a tétet.

Ha a félidőben nincs találat, 3,25-ös a szorzó. Ha félidei döntetlen után nyer a Schalke, 4,5-szeres a kifizetés.

Ha Raúl góllal válaszol Huntelaarnak, 2,3-as az odds. Ha övé az első, hatszoros a jutalom. Mindkét listát Huntelaar vezeti, kétszeres pénzt sem ér, ha valamikor gólt lő.

Arra számítunk, hogy a kis feszültség győzelembe csap át.