Alonsóval nagyon sokat lehet keresni

2010.11.07. 09:50

A magyar idő szerint délután ötkor kezdődő Forma-1-es Brazil Nagydíjon Fernando Alonso szerencsével világbajnok lehet. Érdemes tenni rá, bár valószínűbb, hogy a jövő héten dől el, ki a legjobb.

A szezon elején, márciusban Fernando Alonso volt a világbajnokság legesélyesebb versenyzője, győzelmi oddsa háromszoros volt.

A spanyol pilóta a rangsorban folyamatosan esett vissza, mígnem két hete egy hihetetlen futam után újra ő vezeti a pontversenyt, és végső győzelmi oddsa már nincs kétszeres. Ki is számoltuk, mi kell ahhoz, hogy vasárnap meglegyen harmadik vb-címe.

Mark Webber neve mellett 2,75-ös a szorzó, Vettel ellenben már nyolcszoros pénzt hoz, ha megnyerné a vb-címet. Hamilton 13-szoros, Button ötszázszoros.

A Brazil Nagydíjon ugyanakkor Vettel a legesélyesebb (2,1), őt Webber követi, majd Hamilton, Alonso sikere már nyolcszoros pénzt hoz, míg az élről induló Hülkenberg 13-szorost.

A leggyorsabb körre is lehet fogadni, Hülkenberg ott is képbe jöhet, és igen jól lehet vele keresni, mert 26-szoros a nyeremény, ha összejön neki egy páratlanul gyors kör. Ha az első kör után vezet, másfélszeres pénzzel kalkulálhatunk.

Arra is lehet fogadni, hogy a biztonsági autó a pályára megy, vagy sem, igaz csak 1,57-szeres pénzzel számolhatunk, ha így lesz. Mivel az utóbbi futamokon rendre bent volt a Safety Car, ha most nem lenne jelenése, több mint kétszeres a kifizetés.

A páronkénti fogadásban Alonso és Hamilton teljes egálból indul: 1,83-at fizet, ha az egyik megelőzi a másikat. Vettel jobb, mint Webber, ennek megfelelően az ausztrál lenne előbb a futam végén, 2,25-szörös a jutalom. Vettelnél csak 1,57 ez a szám. Ha Heidfeld legyőzi Kobajasit, 2,5-szeres a nyeremény.

Ha Schumacher nem fejezi be a versenyt, több mint négyszeres a nyeremény. Ha a legjobbak közül kiesik valaki, tehát Vettel, Webber, Alonso vagy Hamilton, akkor 5,5-szeres a pénz.