Vasárnap lesz az év legfittebb napja

2010.11.24. 11:01

Idén november 28-án, vasárnap lesz az év legfittebb napja! A Tesco FittAréna változatos fitnesz és az aerobik programmal vár mindenkit. A szervezők 5 teremben 40 különböző óratípust kínálnak a Papp László Budapest Sportarénában azoknak, akik szeretnének tenni az egészségükért. A legnevesebb magyar fitnesz-prezenterek óráin lehet együtt mozogni reggel 8:30-tól 18:50-ig.

Schobert Norbert igazi klasszikus aerobic órát ígér, 900 cipővel óriási Kangoo bulit tart Sifi. Czanik Balázs a Capoeira rejtelmeibe avatja be a résztvevőket csapatával. Béres Alexandra Súlykontroll órája keretében még a mély, gerinc körüli izmokat is megmozgatja, Rubint Réka Alakreform programjának alapját a karcsúsító gyakorlatok adják. Tatarek Rezső edzésén az ökölvívó kombináci ók között cross tréning gyakorlatok lesznek. A nagyszínpad programját Almásy Csilla és Szentgyörgyi Rómeó közös Harmónia órája zárja, melynek során tudatosan felépített izommunkával állítják helyre a testegyensúlyt.

Az eseményhez két interaktív kísérő kiállítás is kapcsolódik: az Életmód Expón új trendeket és sporteszközöket, egészséges ételeket, italokat, kozmetikumokat lehet megismerni, míg a Fitnesz Parkban a legújabb, leghatékonyabb fitnesz eszközöket lehet kipróbálni, és szakértők segítségét, tanácsát is kérhetik az érdeklődők. Budapest mellett december 4-én Veszprémben is együtt lehet sportolni a népszerű előadókkal. A Tesco Fitt Napok első eseménye nagy sikerrel zajlott november 13-án Debrecenben.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot á tutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára. A rendezők a programváltoztatás jogát fenntartják!