Koman kétszer annyit hoz, mint Dzsudzsák

2010.12.01. 13:18

Sampdoria v PSV, 19.00 -- H: 2.37 D: 3.20 V: 3.00

A hollandoknak egy pont elég a hátralévő két EL-meccsen a továbbjutáshoz, az olaszoknak nyerniük kell, és még akkor is nagyobb az esély a kiesésre.

A Debrecen csoportjában a Sampdoria meglepetésre döntetlent játszott Hollandiában, de utána csak egy pontot szerzett az ukrán Metaliszttól, ezzel lépéshátrányba került.

A Samp a legutóbbi fordulóban nem hagyta nyerni a Milant, a PSV meglepetésre 4-2-es vereséget szenvedett Bredában.

A genovaiak legjobbja, Pazzini nagyon akar bizonyítani az Európa Ligában is, hiszen még nem volt eredményes, míg a bajnokságban – a Leccének hármat, a Milannak egyet lőtt - ő tartja életben a csapatot.

Nem is meglepő, hogy gólja háromszoros pénzt sem ér. Dzsudzsák Balázs a negyedik legjobb a hollandok közül, találata 3,5-szeres pénzt ér. Komannál lényegesen veszélyesebbnek tartják, az ukrán születésű magyar válogatott játékos gólja hatszoros pénzt ér.

Az EL-ben már mindketten betaláltak, mindketten a Harkivnak lőtték, idegenben. Ebben a párosításban Dzsudzsák volt eredményes, szerződését most szeretné meghosszabbítani a csapata két évvel. A bal lábas játékos még nem reagált erre a hírre.

A csoport állása: 1. PSV Eindhoven 10 pont, 2. Metaliszt 7 pont, 3. Sampdoria 5 pont, 4. Debrecen 0.