Január közepén rendezik a II. Snow Dayt

2010.12.27. 13:21

Az idei sikeres debütálás után 2011-ben ismét lesz az eplényi Nordica Skiarénában a nyolc téli sportágat magában foglaló Snow Day. A január 14. és 16. közötti fesztivál három napjára három versenyt és egy családi napot szervez a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület. 2010-ben a sí- és snowboard-versenyeken 12 kategóriában több mint 300-an álltak rajthoz, az eseménynek mintegy háromezer résztvevője volt.

"Az első napon egyetemisták és középiskolások versenyei és éjszakai óriásműlesiklás lesz, második napon az amatőrök futamait rendezzük, a harmadik nap a családoké, sok ügyességi feladattal és tombolával. Nyolc sportágat hozunk testközelbe: lesz alpesi sí, snowboard, sífutás és ugrás, biatlon, telemark, kutyaszánhúzás és jégszobrászat" – összegez Barbai Áron főszervező.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla