Fog még Janics Natasa aranyakat nyerni

2012.08.11. 20:55

A kajakos negyedik olimpiáján indult Londonban, harmadszor magyar színekben, és harmadszor is éremmel tér haza, ám először nem arannyal. Párosban második lett, kétszázon bronzérmes.

„Sajnáltam én is őt, látva vigasztalhatatlanságát. Megértem elkeseredettségét, mert gyerekkora óta a győzelem élteti, neki teljesen mindegy, milyen verseny, mindig nyerni akart. Példamutatása, küzdőképessége, hogy 11 hónappal a szülés után érmet nyert, önmagáért beszél. Számunkra aranyérmes” - mondta Csonka Gábor, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos menedzsere.

Csonka biztos abban, hogy Janics folytatja, nemcsak a jövő évi riói világbajnokságon, de a 2016-os riói olimpián is ott lesz.

„34 éves lesz akkor, még csak nem is lesz öreg, látva a mostani mezőnyt. Csak abban nem vagyok biztos, hogy egy gyereke lesz a verseny idején, vagy már kettő. Fog ő még sok sikert szerezni Magyarországnak, mert ezek az érmek erősebbé, kitartóbbá, elszántabbá teszik. A csalódás és a dac fel fogja tölteni és még inkább motiválni fogja.”  • Hírek
  • Hírek