A MU után az Arsenalt nyírná ki a Leeds

2011.01.07. 17:07

Arsenal v Leeds, 13.45, FA Cup -- H: 1.33 D: 5.00 V: 9.00

Presztízsmeccsel, két patinás bajnokcsapat meccsével kezdődik az FA-kupa harmadik köre. Az Arsenal esélyes, de Leeds folyamatosan mutatja az erejét, ötödik a második ligában.

Egy éve a sorozat ugyanezen szakaszában az akkor harmadosztályú Leeds óriási bravúrral idegenben verte ki a Manchester Unitedet, mert az elején lőtt egy gólt, és utána a MU nem tudott még csak egyenlíteni sem.

Most kilencszeres pénzt ér a győzelme, tavaly kétszámjegyű volt a szorzó.

Az Arsenal nem tudott nyerni a ManCity ellen szerdán, a Leeds várhatóan nem olyan védekező felfogással érkezik Londonba, mint Mancini csapata.

A Leeds 46 gólt lőtt a másodosztályban, de negyvenhármat kapott, vagyis a védelme nem túl stabil. Ebből adódóan sokgólos meccs is lehet, nem véletlen, hogy csak másfélszeres pénzt fizet, ha lesz legalább három találat.

Ha az Arsenal már az első félidőben vezetést szerezve nyer, 1,8-szoros a kifizetés. Ha döntetlen 45 perc után, de a végén nyer a hazai csapat, 3,75-ös az odds.

Ha Wenger csapata eggyel nyer, négyszeres a nyeremény. Ha legalább négy lapot kioszt a játékvezető, 2,2-szeres a jutalom.