Nem bírja tovább a United, kikap

2011.01.15. 22:42

Tottenham v Man Utd, 17.10 --  H: 2.87 D: 3.30 V: 2.50

Az idei Manchesterben semmi különös nincs, mégis veretlen eddig. Bale az ilyen csapatoknak szokott gólt lőni.

A Manchester húsz meccse őrzi szezonbeli veretlenségét, és minden sorozat meg szokott törni.

A Tottenham tíz éve nem verte a MU-t, és hát minden sorozat meg szokott törni. Ha a kettő együtt törik meg, elég jól kereshetünk. Van der Sar nem biztos, hogy ott lesz a kapuban, ha nem, még nagyobb a hazai győzelem esélye.

A Manchester idegesítően játszott a múlt héten a Liverpool ellen, a Spurs ugyan már kétszer is kikapott bajnokin saját stadionjában, a rangadókra fel szokta szívni magát, kivált, mert a negyedik helyre léphet előre egy győzelemmel.

Berbatovot elég jól ismerik a Tottenhamnél, hiszen onnan vitte el a MU, talán azt is tudják, hogyan kell kivenni őt a játékból. A gólszerzésre persze így is a bolgár csatár a legesélyesebb, igaz csak Defoe után. Alig valamivel több mint dupla pénzt hoz, ha betalálnak.

Ha már a félidőben vezetve nyert a Tottenham, 4,33-as az odds, ha döntetlennel fordulnak, és utána nyomja le a MU-t a hazai csapat, 6,5-re emelkedik a szorzó. Ha a vendégek nyernének egy félidei iksz után, hatszoros a kifizetés.

A gól nélküli félidő 2,75-szörös pénzt hoz.

Nem árt a meccs előtt figyelni a Liverpool-Evertonra sem, amelyiken Kenny Dalglish visszatér az Anfield Roadra. Lényegében megígérte, hogy nyerni fognak. 2,25-ös a hazai siker oddsa, de Steven Gerrard nem játszhat, mert kiállították a MU ellen.