MOB-Magyar Telekom újabb együttműködés

2011.03.10. 15:07

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Telekom újabb együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója 2012 végéig a MOB arany fokozatú főtámogatója lesz. A szerződést Borkai Zsolt MOB-elnök és Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója írta alá a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyet Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívó vezetett.

Christopher Mattheisen magyarul mondott beszédében kiemelte, hogy a mostani megállapodás megkötésére majdnem 500 nappal a londoni ötkarikás játékok előtt került sor. Hangsúlyozta, hogy a Magyar Telekom 18 éve támogatja a magyar olimpiai mozgalmat. Borkai Zsolt szerint a mostani szerződés azért is fontos, mert 2011 az olimpiai indulási helyek megszerzésének éve, s a támogatás biztosíték arra, hogy a magyar sportolók megfelelő körülmények között készülhessenek.

A sajtótájékoztatón - amelyen több olimpiai bajnok is részt vett - videóüzenetben jelentkezett és számolt be felkészüléséről Janics Natasa háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos és Cseh László világ- és Európa-bajnok úszó, előbbi Törökországban, utóbbi Dél-Afrikában edzőtáborozik. A sajtóesemény végén Borkai magyar válogatott mezzel ajándékozta meg Christopher Mattheisent és Király István vezérigazgató-helyettest.