Elég volt a katalán hülyegyerekből!

2011.03.31. 09:05

Semmi nem vált fergeteges kacagásból egy csapásra olyan unalmassá, mint az izlandiak hülye gólörömei, de hiába bírta meglepően sokáig, Jimmy Jumpot is ideje elfelejteni, mert ha nem ezt tesszük, még hosszú évekig fog itt bohóckodni és idegesíteni a hülye piros sapkájával.

A botrányhõsbõl lett hülyegyerek most Mourinhót akarja megviccelni, szeretné a piros sapkát a Madrid-edzõ fejére is ráhúzni. Valljuk be, ez önmagában elég vicces ötlet, mi is jót nevetnénk rajta, ha nem ez lenne az ezredik, és közben nem a youtube-on próbálna meg pénzt tarhálni, hogy kifizesse a különbözõ akciói miatt összegyûlt büntetéseit.

Tudjuk, hogy minden jó elromlik egyszer, Jimmy Jump meglepõen sokáig húzta, de ennek sajnos vége, elég volt, amin eddig jót szórakoztunk, ma már nem vicces. Még akkor sem, ha éppen Mourinho lenne az áldozat, ezzel a pénzszerzõ akcióval együtt itt már semmi vagányság nincsen.

Mit lehet akkor tenni?

Lehet vele egyáltalán nem foglalkozni, vagy lehet rajta még egy utolsót hõbörögni, aztán ugyancsak nem foglalkozni vele, soha többé, még akkor sem, ha legközelebb a Puskás Stadion egyik reflektorállványáról kötél nélkül ugrik fejest a magyar-svéd Eb-selejtezõn. Van nekünk éppen elég vicces hülyénk, akiken sokkal jobbat lehet szórakozni.