Lehetne egyszer már gólgazdag meccs is

2011.05.03. 16:42

Barcelona v Real Madrid, Bajnokok Ligája-elődöntő, 20.45

H: 1.66 D: 4.00 V: 5.00

A négy tavaszi El Clasicóból az elsőt játssza hazai pályán a Barcelona, ennek megfelelőek az oddsok, a továbbjutás szinte nem is hoz pénzt.

Látva az eddigi három párharcot, amelyikben nem volt más célja José Mourinhónak, minthogy összetörje a Barcelona játékát, nem várható nagy játék ezúttal sem. Kivált, mert a Barcának nem ezt a meccset kell megnyernie, a szokásos labdatartással, és számtalan körömpasszal bőven tartható az eredmény.

A Realon múlik, hogy ezúttal végre jó illetve gólgazdag meccs lesz-e. Mivel Pepe eltiltása miatt nem lesz, a középpálya most nem annyira stabil és védekező.

Erre számítanak a fogadóirodák is, mert ha három gól lenne, több mint dupla a nyeremény, míg ha nem jutunk el háromig, 1,66-os az odds.

C. Ronaldóval rég fordult elő olyan, hogy hárman is esélyesebbek nála a gólszerzésre, Messi és Villa mellett Pedro is megelőzte. A portugál találata 2,6-szoros pénzt hoz.

A piros lap szorzója 2,25-ös, érdemes kockáztatni, ha a katalánok vezetnek, elég valószínű, hogy valamelyik madridi nem bírja és törleszt. A büntetőért 2,75-szörös pénz jár.

A Barca eddigi hazai BL-meccsein mindössze kétszer nem kapott gólt (Kazany és Koppenhága), négyszer igen (Panathinaikosz, Arsenal, Sahtar).

A Real a rendes játékidőben akciógólt nem lőtt az eddigi három Barca-meccsen, egyszer csak megszakad ez a sorozat. Igaz az őszi meccsen (0-5) nem is volt sok esély erre.

51-szeres pénzt ér, ha újra ez az eredmény születik, az öt gólért ötszörös a nyeremény.

Várható kezdőcsapatok:

Barcelona: Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Puyol - Busquets - Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo - X. Alonso, Diarra - Ronaldo, Özil, di Maria - Higuain