Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eddig 135 település jelentkezett a Kihívás Napjára

2011.05.05. 11:15

Eddig 135 település adta le nevezését az idei Kihívás Napjára, amelyet május 18-án 21. alkalommal rendez meg a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) Az MSZSZ stratégiai partnere, a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) csütörtöki tájékoztatása szerint a résztvevőknek legalább 15 perces sportprogramot szerveznek, így versengenek az Ország Legsportosabb Települése címért.

A Kihívás Napja - amelyen 1981 óta 1587 település vett részt - célja, hogy a lakosság körében kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. Ehhez a résztvevőknek nem kell utazniuk, helyben, megszokott környezetükben mozoghatnak, sportolhatnak.

Az esemény honlapján (www.kihivasnapja.hu) idén szinte folyamatosan, élő internetes tv-közvetítés keretében, sportolók vezetésével mozgásos órákat sugároz a Magyar Szabadidősport Szövetség, melyekhez bárhol lehet csatlakozni, ahol van internet.