Döntetlennel lesz bajnok a MU

2011.05.13. 21:43

Blackburn v Man Utd, 13.45 -- H: 5.50 D: 3.50 V: 1.70

A Manchester lenyomta a Chelsea-t vasárnap, most már a BL-döntő érdekli, de előtte még egy pont kell neki az aranyhoz. Meg is szerzi.

Nem gondoltuk volna, hogy a Barcelona döntetlennel fog bajnokságot nyerni, de érdemes megfontolni, hogy BL-döntős ellenfele, a Manchester United is miért törje össze magát, amikor egy döntetlennel megszerezheti a trófeát.

Nyilván a Blackburn is látatlanban aláírná az ikszet, mert a bentmaradáshoz fontos pontot szerezhetne, egyúttal elérné a negyven pontos lélektani határt.

Ha Olaszországban lenne a meccs, feltehetően nem adnának ilyen magas oddsot a döntetlenre, hiszen arrafelé évtizedes hagyományai vannak, hogy kell lelazsálni egy meccset, ha mindkét félnek megfelelő a döntetlen. Angliában más a helyzet, az eredmény azonban lehet, hogy ugyanaz lesz: békés döntetlen.

Mivel 3,5-es az odds, be lehet vállalni – ha a félidőben és a végén is döntetlen, 5,5-es a szorzó -, különösen, mert a MU idén kilenc döntetlen játszott idegenben, és tavaly is gól nélküli meccs volt, 2008-ban pedig 1-1.

A United ősszel hetet vágott a Blackburnnek, ezért a hazai csapat nyilván szívni fogja magát.

Sok gól nem várható, 1998-tól ebben a felállásban egyszer volt ugyan hétgólos meccs, de kettőnél több egyszer sem volt. Majdnem dupla pénz, ha most sem lesz három gól.