Géza
-11 °C
-4 °C
Jégkorong
ma 15:45

Az egykori olimpiai bajnok üdvözölte a magyar sportolókat

2011.07.26. 09:35

Egy évvel a londoni játékok nyitóünnepsége előtt eredményes felkészülési hajrát kívántak a jelen élversenyzőinek a magyar olimpiai bajnokok.

„Nehéz, küzdelmes esztendő vár rátok, már több mint kétszáz ország versenyzői készülődnek világszerte. Töretlen bizalommal kísérjük erőfeszítéseiteket - áll abban a levélben, amelyet Dömötör Zoltán, az Olimpiai Bajnokok Klubjának elnöke juttatott el az MTI-hez. Ahogyan mi annak idején, az elkövetkezendő időben ti is Londonra gondolva aludjatok el és ébredjetek, hiszen életetek nagy versenye, a versenyek versenye, az olimpia következik.”

A 167 magyar olimpiai aranyérmes nevében küldött üzenet felhívja a jövő évi ötkarikás játékokra készülők figyelmét, hogy ne feledjék: a magyar színeket, a magyar köztársaságot képviselik.

„Legyetek szolidárisak egymáshoz, alkossatok igazi, összetartó csapatot. Dicső hagyományainkat megőrizve, példánkat követve szerezzetek örömet a határainkon innen és túl élő minden magyar embernek. Versenyezzetek bátran, ellenfeleiteket tisztelve, sportszerűen és ami a legfontosabb: tisztán, becsületesen.” - áll az Olimpiai Bajnokok Klubjának levelében.