Fejen dobta baseball-labdával ellenfelét

2011.07.27. 15:36

A Toronto Blue Jays 12-4-es vereséget szenvedett otthon a Baltimore Oriolestől a Major League Baseball legutóbbi játéknapján, és kis híján egyik játékosát is elveszítette sérülés miatt.

A negyedik játékrészben (inningsben) az Orioles dobója, Jake Arriete az ütőjátékos Jose Bautistát találta fejen, aki egyből összeesett. Ijesztő pillanat volt, néhány másodpercig nem mozdult a földön.

Gyorsan érkezett a segítség, végül Bautista saját lábán hagyta el a pályát: „Nem fáj – mondta az eset után a Toronto játékosa – nem fáj a fejem és nem is szédülök. Hirtelen jött az ütés, nem tudtam elhajolni, de most már jól vagyok, tökéletesen érzem magam.”

Szerencséje, hogy annyira legalább elfordult, hogy a labda a sisakját találja telibe.

John Farrell, a Blue Jays menedzsere ennyit tett hozzá: „Szerencsés fickó, hogy nem szemből találta el a labda, és volt még ideje elfordulni valamelyest. Amikor a labda így eltalálja a sisakot, nagyon csúnya hangot ad.”

A Baltimore dobóján is látszott a baleset pillanatában, hogy nagyon megijedt: „Természetesen nem így akartam dobni, borzasztó látvány volt, ahogy összeesett” – mondta Arrieta.

Az esett után Bautistát kórházba vitték, de a röntgen semmilyen elváltozást nem mutatott, így rögtön hazaengedték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport