Kétszer is nyert a magyar férfi röplabda-válogatott

2011.08.22. 09:03

A házigazdák együttese elleni 3-1-es győzelemmel búcsúzott a négycsapatos macedóniai tornától a magyar férfi röplabda-válogatott, ezzel a harmadik helyen végzett. A hazai sportági szövetség tájékoztatása szerint Dávid Csanád és Kecskeméti Péter vírusos fertőzés miatt nem tudta vállalni a játékot a vasárnapi mérkőzésen. A magyarok pénteken a házigazdák B csapatát 3-0-ra verték, majd szombaton ugyanennyire kikaptak a dánoktól.

„Úgy néz ki, hogy körvonalazódik a kezdőcsapatunk a lettek elleni mérkőzésre. Nagyon fontos lesz, hogy pénteken mindenki ugyanolyan jó teljesítményt hozzon, amilyet ma láttunk” - értékelt Kántor Sándor szövetségi kapitány utalva az olimpiai előselejtező mérkőzésre.

Magyarország-Macedónia 3-1 (16, 23, -15, 22)

A torna végeredménye: 1. Macedónia 6 pont (7-4), 3. Dánia 6 (7-4), 3. Magyarország 6 (6-4), 4. Macedónia B 0

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla