Még nem kértek bontási engedélyt a Puskás Stadionra

2011.09.22. 07:22

Még nem kértek bontási engedélyt a Puskás Ferenc Stadionra, miközben arról volt szó, hogy az október 11-i, finnek elleni Európa-bajnoki selejtező után már dolgoznak a munkagépek az arénában - írta csütörtöki számában a Népszava.

A XIV. kerületi önkormányzat tájékoztatása szerint – területi elhelyezkedése miatt idetartozik a stadion – eddig semmilyen megkeresés nem érkezett a stadion tervezett bontási munkálataival kapcsolatban.

Az önkormányzat szerint elképzelhető, hogy a létesítmény műemléknek számít, ebben az esetben a Kulturális Örökségvédelmi Hivataltól kell bontási engedélyt kérni. A hivatalt a lap nem tudta elérni.

A létesítmény átalakításának irányítása Vígh László kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatokért felelős kormánybiztos feladata. Titkársága azt közölte: "a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójával kapcsolatosan folynak az egyeztetések a megvalósulás részleteivel kapcsolatban, így nincs még végleges döntés".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét