Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Van egyáltalán ennyi vécé Kecskeméten?

2011.10.13. 11:50

A szerda esti Kecskemét-Paks Ligakupa-meccs a 30. percben félbeszakadt, mert öt (más hírek szerint hat) kecskeméti futballista levonult a pályáról. A klubnál még tanácskoznak, mi legyen a magyarázat, ott helyben azt találták ki, hogy hasmenés áldozata lett a fél csapat. Két perc múlva viszont már megint a pályán voltak. A fosás az új szinonimája a fizetések elmaradása miatti sztrájknak?

A hangosbemondó - a Lila Köd blog szerzője szerint - akkor csak annyit közölt, kis tanácskozás után folytatódik a mérkőzés, de a szünetben kielégítőbb választ is kaptak a kint fagyoskodó KTE drukkerek: Hasmenés gyanúja miatt hagyták el a pályát a játékosok, részletek később.

A beszámoló szerint mindenki értetlenül állt az eset előtt, azt persze senki sem hiszi el, hogy tényleg hasmenésről van szó. Azzal még egy ember sem szokott - a pályáról a mosdóba beszaladva, dolgát elintézve, aztán a pályára visszasietve - egy perc alatt végezni, nem hogy öt. A klubnál nem kommentálták a történteket, S. Juhász Attila, a KTE technikai igazgatója megkeresésünkre azt válaszolta, ma hallgatják meg a játékosokat, aztán tudnak többet mondani.

A Pepsifoci elkapott pár paksi játékost, egyikük elmondta, nyilván hülye, aki nem látja, miről van itt szó. "A hangosbeszélő ugyan hasmenésről beszélt, de öt játékos ennyi idő alatt nem végez semmivel, még a WC-ig sem jut be. Ők sem mentek be, csak a játékoskijáróba. Mindenki tudta, hogy miről van szó, minket is beavattak a kecskemétiek. A magam részéről szolidáris vagyok velük, de örülök, hogy olyan helyen játszom, ahol nincs ilyesmire szükség. Úgy tudom, régóta várnak a pénzükre, és nyilván elég elkeseredettek lehetnek, ha ezt a megoldást választották. A meccsen ez téma is volt köztünk még a pályán is, ami nem csoda, hiszen ilyesmi azért ritkán történik. Úgy tudom, hogy az öltözőben közösen jelölték ki, hogy ki legyen az az öt játékos, aki levonul, és erről az edzőjük is tudott, ahogyan a játékvezető is."

A szurkolók körében csak legendák keringenek arról, hogy nyár óta nincs fizetés. Illene pedig dőlnie a lének, nemrég megpezsdült a sportélet a városban, az új befektető 11 milliárdért épít sporttelepet, a Szerencsejáték Zrt. meg a klub főszponzora lett.

Természetesen mi sem látunk bele a klub belső ügyeibe, azt írjuk, amit hallunk, de lehet ott Szerencsejáték Zrt., meg 11 milliárd, nincs az a szuper vécécsésze, ahol a fél csapat egy perc alatt kifossa magát.