Saját játékosa törte el az NFL-edző lábát

2011.10.17. 10:52

A New Orleans Saints edzője, Sean Payton az NFL 6. játéknapján, a Tampa Bay elleni meccsen sérült meg: az egyik futójátéknál Jimmy Graham olyan szerencsétlenül esett a partvonal mellett álló tréner lábára, hogy az a lábát törte. Paytont ketten vitték az öltözőbe.

A Saints irányítója, Drew Brees ezúttal 383 yardig jutott, pályafutása során először teljesített négy egymás utáni meccsen 350 yard fölött. A New Orleans ezzel együtt is kikapott Floridában.

Ahmad Bradshaw 104 yardos futásával és karriercsúcsnak számító 3 touchdownjával verte a New York Giants a Buffalo Billst. A Pittsburghben Rashard Mendenhall futott száz yard fölött, 146-ig jutott.

Egymás után hatodik meccsét is bukta az Indianapolis, már ötödször kezdi ilyen pocsékul a szezont története során a Colts. A Philadelphia négymeccses nyeretlenségi sorozta szakadt meg Washingtonban, az Eagles irányítója, Michael Cick 237 yardot passzolt, a védő Kurt Coleman nevéhez három interception fűződik.

Öt siker után először kapott ki a Detroit Lions, amely 1956 óta nem kezdett ilyen eredményes szezont az NFL-ben. A Green Bay hatodik meccsét is megnyerte, Aaron Rodgersnek, a Packers irányítójának ezúttal három TD-passza volt, idén már 17-nél jár. 2009-ben érte el az eddigi csúcsot, 30-cal.

Az utolsó negyedben szerzett 17 ponttal verte az Atlanta a Carolinát. A Super Bowl-győztes edző, John Madden, a nemrég elhunyt Al Davis emlékére gyújtott fáklyát az Oakland–Cleveland meccs szünetében, a Raiders hétpontos sikerrel tette emlékezetessé az összecsapást. A Baltimore irányítója, Joe Flacco 305 yardot teljesített a Houston ellen. A New England 22 másodperccel a vége előtt, Tom Brady nyolcyardos TD-passzával fordított a Dallasszal szemben. A Chicagóban Devin Hester egy 98 yardos kickoff returnból ért el TD-t, ez a távolság karriercsúcsnak számít.

NFL, 6. hét

Atlanta Falcons–Carolina Panthers 31-17

Washington Redskins–Philadelphia Eagles 13-20

New York Giants–Buffalo Bills 27-24

Cincinnati Bengals–Indianapolis Colts 27-17

Pittsburgh Steelers–Jacksonville Jaguars 17-13

Detroit Lions–San Francisco 49ers 19-25

Green Bay Packers–St. Louis Rams 24-3

Baltimore Ravens–Houston Texans 29-14

Oakland Raiders–Cleveland Browns 24-17

Tampa Bay Buccaneers–New Orleans Saints 26-20

New England Patriots–Dallas Cowboys 20-16

Chicago Bears–Minnesota Vikings 39-10

A New York Jets–Miami Dolphins meccset kedd hajnalban rendezik.

Szabadnapos: Arizona, Denver, Kansas City, San Diego, Seattle, Tennessee

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport