Balotelli csak tudja, hogy kell petárdázni

2011.10.26. 14:56

Úgy látszik, a ManCity támadójának az állandó balhézás mellett humorérzéke is van. Szombaton tűzoltókat kellett kihívni a házához, mert a fürdőszobában pirománkodtak, de azóta már ő a biztonságos tűzijátékozás arca. Még a végén megszeretjük.

November 5-e Angliában a petárdázás napja, ekkor van a Bonfire Day vagy más nevén Guy Fawkes-éjszaka. Ilyenkor mindenki petárdázik ezerrel. Ki más lenne a legalkalmasabb arra, hogy a biztonságos tűzijátékozásra hívja fel a figyelmet, mint Balotelli?

Fotó: brit-asian.com

"Nagyon fontos, hogy a gyerekek ne játszadozzanak a tűzijátékkal. Ha nem úgy használják, ahogy kell, nagyon veszélyes lehet. Be kell tartani a használati utasítást" - mondta a MU elleni 6-1-es alázásban kulcsszerepet játszó támadó.

A hétvégi tüzes esetet is elmagyarázta, nem úgy volt az, ahogy a sajtó megírta. "A sajtó felfújta a sztorit, nem is én tűzijátékoztam, hanem az egyik barátom. Nem tudtam semmit az egészről, amíg sikoltást meg nem hallottam a fürdőszobából. A barátom bocsánatot kért, hogy kár keletkezett a házamban."