A legesleghülyébb kiállítás

2011.11.03. 09:04

Csere miatt kocogott az oldalvonal felé, közben levette a mezét, ezért viszont a szabályok szerint sárga lap jár. Mi van akkor, ha már van egy? Érdemes ezért kiállítani valakit? Ki volt a hülye, Gyerevinszkij bíró vagy a csere közben kiállított ghánai Inkoom? Lehet, hogy a szabály a hibás?

A védőt a Karpati-Dnyipro Dnyepropetrovszk ukrán bajnoki 62. percében cserélte volna le Juande Ramos, a vendégek edzője. Inkoom még a pálya elhagyása előtt levette a mezét, amiért - a szabályok szerint teljesen jogosan - sárgát kapott, ráadásul a másodikat, úgyhogy egyből jött rá a piros.

Ki volt itt a hülye?

Mezlevételért sárgát általában gólörömnél kapnak a játékosok, aminek aztán tényleg semmi értelme sincsen. A szabály viszont ez, ezt Inkoomnak is tudnia kellett volna. Mi gondban vagyunk, kit hülyézzünk le. A fontoskodó, de szabályosan eljáró bírót vagy a figyelmetlen, de a világon senkinek és semminek nem ártó védőt? A Dnyipro legalább nyert, 2-0-ra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla