Hedvig
6 °C
15 °C

Kilenc sportág képviselői részesültek Junior Prima Díjban

2011.11.24. 20:58

Ötödször adták át csütörtökön a Junior Prima Díjakat sport kategóriában. Idén is tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, ők kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak.

A szakmai zsűri döntése alapján ezúttal Biczó Bence úszó, Deák Nagy Marcell atléta, Gyenesei Leila és Tóth Adrienn öttusázó, Hárai Balázs vízilabdázó, Joó Abigél cselgáncsozó, Korisánszky Dávid kenus, Mikes Anna versenytáncos, Vadnai Benjamin vitorlázó és Veres Richárd kick-boxos teljesítményét méltatták a budapesti ünnepségen.

A Prima Primissima Alapítvány keretében alapított Junior Prima Sport díjra olyan sportolókat lehetett jelölni, akik még nem töltötték be a 26. életévüket.

A társalapító MKB Bank emellett külön díjazta az évad legeredményesebbjeit kajak-kenuban. A Prémium Díjat a versenyzők közül a kajakos Kozák Danuta és Tóth Dávid, valamint a kenus Vajda Attila, az edzőknél pedig utóbbi trénere, Vécsi Viktor érdemelte ki. A tragikusan fiatalon elhunyt Kolonics Györgynek emléket állító Kolonics Díjat - amelyet azok a fiatal kenus reménységek kapnak, akikből az olimpiai bajnok sportlegenda méltó követői válhatnak - Lutz Dóra, valamint a Bodonyi András, Viola Viktor duó vehette át.15%
4490 Ft
3817 Ft
15%
7999 Ft
6800 Ft