Mátyás
-6 °C
1 °C
Sífutás
Percről Percre

Madonna lép fel a Super Bowl szünetében

2011.12.05. 13:37

Madonna lép színpadra az amerikaifutball legnagyobb estéjén, a Super Bowl félidejében. A profi amerikaifutball-liga (NFL) és az NBC amerikai televízió helyi idő szerint vasárnap jelentette be, hogy a Grammy díjas énekesnő lesz a február 5-i show fénypontja Indianapolisban.

Az NFL nagydöntőjének zenei betétje rendszerint az év legnagyobb nézettségű zenei eseménye. 2011 februárjában a Black Eyed Peas lépett színpadra a Super Bowlon: az Egyesült Államokban több, mint 162 millió nézője volt az előadásnak, amelyben Slash és Usher is közreműködött.

Madonna 300 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, tagja a rockzene hírességeinek csarnokának. Azzal, hogy februárban fellép a nagydöntőn, olyan neves énekesek sorához csatlakozik, mint, Bruce Springsteen és a The E Street Band, Prince, U2, Paul McCartney, The Who vagy épp a Rolling Stones.

Az énekesnő produkciójában közreműködik a Cirque du Soleil egy csapata, Jamie King koreográfus, valamint a Moment Factory művészei - vált ismertté. A Super Bowl mérkőzést Amerikában az NBC tévécsatorna sugározza, de világszerte számos adó műsorára tűzi.