Fülöp, Evelin
EUR 392,47 Ft
USD 366,93 Ft
13 °C
27 °C

Robbené az év legpofátlanabb műesése

2011.12.21. 14:46

Ha a holland szélső mindenképpen el akart esni, akkor egy pillanattal előbb kellett volna, ezt saját maga is beismerte. A bírót nem etette meg, sárgát kapott.

A Bayern München a Bochummal játszott, sokáig 1-1 volt az állás. Robbent becsúszva próbálták szerelni a tizenhatoson belül, nem jött össze: a lábához hozzáértek, a labdához viszont nem. Ha akkor esik el, lehet, hogy büntetőt kapott volna, de ő még habozott kicsit, majd úgy csuklott össze, mint a colstok, a környékén sem voltak.

"Hülyeséget csináltam. Lehet, hogy tizenegyes volt, de akkor előbb kellett volna elesnem. Láttam, hogy nem érem már el a labdát, ezért csináltam. Bocsánatot kérek" - reagált Robben, aki végül hőssé vált, mert a 91. percben ő szerezte a győztes gólt, ezzel ment tovább a kupában a Bayern.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás