Botond, Mózes
EUR 389,40 Ft
USD 373,29 Ft
12 °C
29 °C

Hídvégi Vid olimpiai kvótát szerzett

2012.01.10. 23:39

A magyar csapat számítása szerint Hídvégi Vid olimpiai kvótát szerzett a tornászok Londonban zajló tesztversenyén. A hazai szövetség (MATSZ) kedd éjszaka arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Hídvégi 83,1 pontot kapott gyakorlataira, amely a magyarok számítása alapján elegendő az olimpiai indulási jog megszerzéséhez, az éjszakába nyúlt egyéni összetett verseny pontos végeredménye azonban csak a szerdán lesz hivatalos.

Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára azt mondta, a nemzetközi szövetség (FIG) nem hivatalosan, de megerősítette, hogy Hídvégi ezzel a pontszámmal olimpiai indulónak tekinthető.

A kvalifikációs verseny másik magyar férfi résztvevője, Rácz Attila nem tudott a szerekhez lépni, ugyanis a verseny előtt fél órával, edzés közben kéztörést szenvedett. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek