Eszter, Eliza
EUR 382,11 Ft
USD 358,18 Ft
14 °C
24 °C

Gyere be, beszéljük meg

2012.01.16. 10:26

3-2-re verte a Swansea az Arsenalt vasárnap a Premier League-ben, a fél órát játszó Thierry Henry saját szurkolójával veszett össze a lefújás után.

A Guardian beszámolója szerint a vendégek odamentek az őket Walesbe elkísérő drukkereikhez megköszönni a bíztatást, ám ennek nem mindenki örült, és beszólt a futballistáknak.

Henry ezt zokon vette, visszaszólt, azt mondta, "bármi történjen, neked bíztatnod kell a csapatot", majd kezével mutatta, dumálj csak, végül integetett, hogy az illető menjen oda hozzá a gyepre, ha akar valamit.

A francia most nem lőtt gólt, mint szenzációs hétfői bemutatkozásán, amikor majdnem öt év után visszatért az Arsenalba.

Henry február végéig marad kölcsönben élete klubjánál, majd visszatér a New York Red Bullshoz. (A videón a meccs összefoglalója látható, benne Robin van Persie remek góljával.)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás