Suarez kihagyta Evrát a kézfogáskor

2012.02.11. 16:44

Azt már megszokhattuk, hogy a magyar Parlamentben díjátadásokkor nem mindig találkoznak a kezek. A sportpályákon ez merőben szokatlan, a Barcelona-játékosok még akkor is kezet fognak reálosokkal, ha azok szétrúgták őket. A liverpooli Suárez viszont nem felejt, egyszerűen nem fogott kezet a manchesteri Evrával, ha már miatta tiltották el.

Suárezt nyolc mérkőzésre tiltották el, mert állítólag leniggerezte Evrát egy meccs közben. A szombati meccs jó alkalom lett volna, hogy a két fél megbékéljen egymással, de Suárez inkább szította a hangulatot.

A meccs előtt a szokásoknak megfelelően a két csapat tagjai egymással kezet fogtak, a liverpooli azonban egyszerűen kihagyta Evrát, és csak a mellette állónak nyújtotta jobbját. Hiába kapadozott érte a felbőszült Evra.

A meccs végén az öltözőbe menet Evra folyamatosan és igen teátrális lendítésekkel ünnepeltette magát, két kört is futott. Dodd bíró végig kontroll alatt tartotta kettőjüket, amikor találkozhattak volna, ő tolta el a csatár közeléből, megelőzve, hogy nagyob baj legyen.