Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Cselgáncs Vk: Ungvári csomag nélkül, Karakas gyors búcsúja

2012.02.18. 15:49

Utazási problémák miatt nem léphetett tatamira Ungvári Miklós (66 kg) az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix szombati napján.

Egyik edzőjének, Csernoviczki Csabának a tájékoztatása szerint a háromszoros Európa-bajnok péntek reggel repült volna Németországba, ám a rossz időjárás miatt járata végül csak 19:30 órakor indult el. A csomagja, benne a dzsúdóruhájával, azonban nem érkezett meg, így le kellett mondania a szombati részvételt.

Érdekes, hogy az ugyancsak londoni kvótára hajtó Csernoviczki Éva (48 kg) csak vasárnap utazik ki edzőtáborba, mégis szerepel a neve a GP szombati programjában.

A nyitónap egyetlen magyarja, az olimpiai kvalifikációt érő helyen álló Karakas Hedvig (57) hamar befejezte szereplését, miután első meccsén jukóval kikapott a kazah Lenarija Mingazovától.

Vasárnap Csoknyai László (81), Nagysolymosi Sándor (81), Farkas Bálint (100), Bor Barna (+100) és Joó Abigél (78 kg) lép tatamira Düsseldorfban, ahol 86 ország 557 versenyzője küzd az érmekért.  • Vennék
  • Bankszámla