Ha sarkazni kell, Ronaldo a klasszis

2012.02.27. 14:26

A Real Madrid támadója hétvégén háttal a kapunak szerzett győztes gólt, de ilyen mozdulattal nem egy fantasztikus találata van már. Manchesterben is csinált ilyet, a Real Madridban meg a sarokkirály Ibrahimovicot is lemásolta.

Manchesteri korszakában is sarkazott, az Aston Villa kapusa sem őt, sem a labdát nem láthatta, mert egy védő kitakarta. Valószínű, hogy akkor sem tudott volna erre mit reagálni, ha látja.

A tavaly augusztusban Kínában túrázó Real Madrid 7-1-re verte a helyi Guangzhou Evergrandét. Ronaldo előbb egy gólpasszt osztott ki sarokkal (1:55), aztán jött ez az egészen fura, sarkazós mozdulat, amiből gól is lett (4:10).

Ebben a szezonban, még októberben amolyan ibrahimovicosan talált be a Málaga ellen. Védő annyira nem volt a környéken, hogy gyakorlatilag bármit csinálhatott volna.

Kinek sarkazta a legszebbet?

Vasárnap a Rayo Vallecanónak is sarkazott, ez ráadásul győzelmet ért a Real Madridnak. Itt a védők is benne voltak, de mi az ő szerencsétlenkedésükkel nem foglalkozunk, csak azzal, hogy Ronaldónak egyáltalán eszébe jutott utánamenni a labdának, és ilyen mozdulattal megpróbálni kapuba juttatni. Ráadásul tökéletesen helyezte, ennél jobban szemből sem lehetett volna.