A Szörnynek tényleg vége: 15 mp-et bírt

2012.02.29. 18:34

Ahogy elnézzük Bob Sapp harcoskarrierjét, egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy miért váltott K1-re és MMA-ra az amerikai futballról. Az utóbbi sportág meccsei fájdalmasan hosszúak, és elkerülhetetlen, hogy ellenfeleivel újra és újra összeütközve sérüléseket szerezzen. A küzdősport Sapp-féle értelmezése viszont nem hordoz ilyen veszélyeket, nem vereti meg magát, kis túlzással előbb véget vet a meccseinek, mint ahogy elkezdődnek. Legutóbb Volkan Düzgünnek adta meg magát 15 másodperc alatt.

Sapp nem cifrázta nagyon, rárontott a törökre, földre ment, és ütött, amennyit csak bírt, sajnálatosan nem az ellenfelet célozta, hanem csak a padlót csapkodta, így jelezve, hogy feladta. (A videón 40 másodpercnél kezdődik a meccs.)

Nem is értjük, hogy miért öltözött át Sapp a hollandiai MMA-meccsért, megizzadni sem volt ideje, és neki is egyszerűbb lett volna a meccs után egyből a zsebébe gyűrni a fellépti díját. Bár ennyiért még egy marék, általa reklámozott zabpelyhet sem adtunk volna.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás