Az év öngólja: kirúgás, amit befújt a szél

2012.03.01. 10:31 Módosítva: 2012.03.01. 10:59

Azt már láttuk az északír bajnokságban, hogy a szél kedvére rugdossa a gólokat. Ott két szögletet is a szél fújt be. A Maccabbi Haifa kapusának, Assafa Mendesnek nem kellett ellenfél, saját kirúgása fordult vissza és szállt a kapujába.

Az öngól szinte borítékolható volt, a Maccabi Haifa-Dinamo Kijev edzőmeccs eleve óriási szélviharban kezdődött, az egyik ukrán gólnál is a szél módosította a labda ívét, majd az egyik kaput is feldöntötte.

Mendes kapus is készülhetett volna rá, hogy a nagyívű kirúgásokkal semmire sem megy a szembeszélben, de ő állhatatos volt. Hiába, a kiszámíthatatlan rükvercbe váltott labdával nem tudott mit kezdeni, az a hálóban kötött ki.

A Dinamo egyébként az öngól nélkül is megverte volna a Maccabit, de így 5-0 lett a végeredmény.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás