Tanuld meg a legendás Puskás-cselt!

2012.03.02. 21:34

Nem tudjuk pontosan, ki áll a STRskillSchool nevű Youtube-csatorna mögött, de a labdából és a környezetből biztos, hogy Anglia a helyszín. A srác régi legendák és jelenleg is aktív futballisták cseleit mutatja be.

Aki meg akarja tanulni az angolok elleni legendás visszahúzós Puskás-cselt, Zidane, Henry vagy éppen Maradona mozdulatait és rengeteg ideje van, az itt most megteheti. Több lépésben, lassítva, magyarázattal.

A mi szívünkhöz természetesen az áll a legközelebb, amit Puskás az angolok elleni 6:3-ason lőtt a Wembleyben.

A fenti videón azt a technikát mutatja meg, amivel Cristiano Ronaldo a szabadrúgásgóljait szerzi, de itt van a Beckham-féle bedőlős csavarás is.

Messi nem az a trükközős fajta, tőle nehéz bármit is ellesni, de a klasszikus megindulós cselét azért megtanulhatjuk. Ebből származik egyébként az Elastico nevű trükk, amit Ronaldinho alkalmaz előszeretettel. Ezt is elleshetjük.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás