Eszter, Eliza
EUR 382,06 Ft
USD 357,95 Ft
14 °C
24 °C

Golfosan, a földről akart szerválni

2012.03.07. 10:45

Két korábbi világelső meccsébe szállt be egy jelenlegi világelső. Marija Sarapova és Caroline Wozniaczki gálameccsén az utóbbi helyére párja, Rory McIlroy, a golfvilágranglista vezetője állt be egy pont erejéig.

Rory McIlroy és Caroline Wozniacki
Rory McIlroy és Caroline Wozniacki
Fotó: Chris Trotman

A New York-i Madison Square Gardenben teljesen komolytalan meccset játszott Sarapova és Wozniaczki. Az orosz két pont között például a nézők közül választott táncpartnert. Ezen felbuzdulva Wozniaczki is megkérdezte a közönséget, ki táncolna vele. Volt jelentkező bőven. Ő persze nem bízta a véletlenre, barátját, a golfzseni McIlroyt választotta ki, akinek aztán teniszütőjét nyomta a kezébe, játsszon helyette. A golfozó megnyerte az adogatását Sarapova ellen. Igaz, a szervát először golfosan, a földről elütve akarta elvégezni.

Sarapova így kommentálta a labdamenetet: „McIlroy több pontot nyert, mint Caroline.”

McIIroy vasárnap megnyerte a Honda Classicot, és ezzel a világranglista élére került. Az északír sorra dönti a rekordokat, hihetetlenül tehetséges golfozónak tartják, de sikereit kemény munkájának is köszönheti.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás