Erik, Alexandra
EUR 382,93 Ft
USD 364,23 Ft
9 °C
23 °C

Griffin nem áll le a gyalázós zsákolásokkal

2012.04.06. 21:46

Blake Griffinnek már január végén odaadtuk az év zsákolása címet, de a Los Angeles Clippers játékosa a második és harmadik helyet is lefoglalta magának. Az energiabomba Griffin kétszer is gond nélkül takarította el a 213 cenitméteres Paul Gasolt.

A Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers mérkőzésen Griffin az első negyed első pontjait szerezte csapatának. Egy gyűrűről lepattanóra robbant rá és húzta kosárba, a labdáért Griffinhez képest csigalassúsággal nyúlt Gasol, a clipperses lendülete őt is elvitte.

A harmadik negyedben Griffin megint elemében volt, távolról egy kézzel zsákolt, a másikkal úgy vízilabdásan lenyomta Gasolt, aki faultot reklamált. Igaza lehetett, de a két pontot megadták, és a két játékos közti sebességkülönbség ismét szembetűnő volt.

A mérkőzést a Los Angeles Lakers 113-108-ra nyerte, Griffin 14 pontig jutott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek