Mit csinált a Borussia Dortmund kabalája a Bayern München csapatbuszánál?

2012.04.14. 10:31

Nem elég, hogy Robben élete legrosszabb napja miatt gyakorlatilag elbukták a bajnokságot, még a főellenség Dortmund kabalafigurája is megpróbált hülyét csinálni a Bayern Münchenből. Az a fergeteges német humor.

3h343.bild-3

A kissé bugyutának tűnő, Emma nevű méh nem először viccelődött a Bayernnel. Volt, hogy bement a müncheniek egyik ajándékboltjába, lerakott az asztalra két vérzsákot, amiben nem vér volt, hanem valami sárga lötty. A felirat: adrenalin. A Dortmund még bugyutább közleményben reagált arra a kérdésre, miszerint Emma tényleg lepisálta-e a Bayern-buszt (csak a guminyomást nézte) de a lényeg az volt, hogy a méhecskés jelmez ezt nem teszi lehetővé, mert nincs rajta lyuk.

A Dortmund Lewandowski góljával nyerte a szerdai rangadót, négy fordulóval a vége előtt hat ponttal vezet Riberyék előtt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás