Salakmotor-vb: balesetet szenvedett a junior Benkő

2012.04.30. 22:22

Hétfőn délután rendezték meg Németországban a junior salakmotoros egyéni világbajnokság első selejtezőjét melyet Patryk Dudek hiba nélkül teljesített. A verseny maratonivá vált a bukások miatt, írja a beol.hu.

A Gyulai Speedway Club fiatal versenyzője, Benkő Roland, és az orosz Vlagyimir Borudulin hatalmas eséssel zárták az ötödik futamot.

Rögtön a start után Benkő és az ukrán Csukanov összeakadtak, de azt még a fiatal magyar versenyző hárítani tudta. Roland belső íven maradt, és folytatta tovább a versenyt, majd belerohant az orosz versenyzőbe. Több mint fél órát állt a verseny, mivel mindkét motorost  kivizsgálásra kellett beszállítani a helyi kórházba.

Egyikőjük sem szenvedett komoly töréseket, de mindkettejüknek egy kis pihenésre lesz most szükségük, hogy kipihenjék zúzódásaikat.

Második helyen a nagyon szépen motorozó orosz versenyző Vitalij Belousov végzett, aki egyedül a verseny győztesétől kapott ki egy futamban. Harmadik helyen a fiatal dán sztár Michael Jepsen Jensen fejezte be a versenyt. Maciej Janowski a világbajnoki címvédő a negyedik helyen zárta a viadalt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport