Így ünnepelte a Real-aranyat C. Ronaldo

2012.05.03. 17:54

Cristiano Ronaldo nem tudott felhőtlenül örülni szerdán, miután a Real Madriddal megnyerték a spanyol bajnokságot. Hiába verték meg 3-0-ra az Athletic Bilbaót, ő megint kihagyott egy tizenegyest, hogy ebből eredt-e frusztrációja, ami miatt egy klasszikus beintéssel kezdte meg a meccs végi ünneplést, nem tudni.

Ronaldónak nagyon fontos lett volna, hogy betaláljon a büntetőből, mert Messi mesterhármast rúgott a Málagának, és szerzett háromgólos előnyt a gólkirályi címért. Ronaldo eggyel még tudta csökkenteni a hátrányát a meccsen, de az utolsó két forduló már nem biztos, hogy elég lesz az egyenlítéshez vagy a győzelemhez.

A madridi egy hét alatt a második büntetőjét hagyta ki, a Bayern München kapusa a Bajnokok Ligája elődöntőjén fogta meg lövését. Neuer állítása szerint tudatosan készült az irányra, a bilbaói Iraizoznak még ezzel sem kellett fáradnia. Ronaldo pocsékul lőtte el középre, egyenesen a kapusba.

A mérkőzés végén a portugál ismét észrevétette magát, mielőtt a társakhoz ment volna ünnepelni, klasszikus kétkezes beintéssel hergelte - állítólag csak a meccsen kiállított - Javi Martinezt. A bilbaói játékos nem bírta megállni, hogy ne szóljon be a lefújásnál, Ronaldo meg ilyen egyszerűen kezelte a helyzetet.