Elkúrtad az egész szezonunkat

2012.05.06. 14:57

Ez az igazi futballkultúra mondhatnánk, ahol nem is a szurkolók, hanem maguk a játékosok dobálják meg a játékvezetőket. A vasárnapi spanyol bajnoki után a granadai Dani Benitez egy frissítős palackkal dobta fejen Clos Gomez bírót.

A Granada úgy tűnt, egy iksszel kihúzza a már bajnok Real Madrid ellen a meccset, de a ráadás perceiben egy öngóllal sikerült veszítenie 2-1-re. De mégsem ez, hanem a 81. percben a Realnak adott büntető jelentette a főbb problémát. Emiatt vették elő Gomezt.

Aki Moisés Hurtadót és Guilherme Siqueirát a lefújás után kiállította. Meg is mondta, miért. Hurtado letolvajozta, Siquera gazembernek nevezte. Benitez nem beszélt, inkább dobott egy félliteres palackkal, pontosan.

A játékoskijáróban is folytatódott a gyalázás, Siqeura már korcsként emlegette, Geijo pedig így szólt: "Elkúrtad az egész szezonunkat."

A Grenada a 15. a bajnokságban, egy forduló van még hátra, a győzelemmel biztosan bentmaradtak volna, így azonban még kieshetnek. Az utolsó fordulóban a Rayo Vallecano vendégei lesznek, és ha kikapnak Madridban, a többiek pedig nyernek, egy év után rögtön visszacsúzhatnak a másodosztályba. Ha döntetlen maradt volna, a Granada biztosan bentmarad az utolsó meccstől függetlenül.

Gomez bíró nem szenvedett komoly sérülést, csak egy kis duzzanat keletkezett az arcán a dobástól.