Bolond nő zavarta meg a Lakers-meccset

2012.05.07. 14:58

A játékosok sem tudták mire vélni, amikor a Los Angeles Lakers–Denver Nuggets NBA-meccs félideje előtt egy nő sétált be a pályára és zavarodottan tekingetett körbe. Levezették, állítólag egy korábbi Nuggets-játékossal lett volna elintéznivalója.

Az látszott, hogy Savannah McMillan-Christmas nem afféle hivatásos pályára berohanó, mint Jimmy Jump, és nem is társadalmi igazságtalanságok ellen küzdő megszállott, mint Oxford–Cambridge evezőversenybe beleúszó. De akkor mégis mit keresett a pályán?

Többen úgy tudják, hogy a nő valószínűleg a Nuggets egykori játékosát, Kenyon Martint kereste, akit egy időben mindenhová követett. Az nem zavarta, hogy Martin már a Los Angeles Clippers játékosa.

McMillan-Christmas a hárompontos vonalig jutott, a bírók megállították a játékot, majd gyorsan leterelték a pályáról a zavarodott nőt, akit letartóztattak, és bíróság előtt felelhet - ezek szerint - borzalmas tettéért.

A mérkőzést a Lakers nyerte 92-89-re, ezzel 3-1-re vezet a négy győzelmig tartó párharcban a Nyugati főcsoport negyeddöntőjében.