Exfradista szerette el a Ivanisevic nejét?

2012.06.23. 16:16

A Ferencváros volt csatára, Marko Simic botrányáról írnak a horvát lapok. Simic a korábbi teniszbajnok Goran Ivanisevic feleségét, Tanja Dragovicot csábította el. Aki tagad mindent.

Goran Ivanisevic és családja vásáorlgat 2012. június 5-én, Hollywoodban
Goran Ivanisevic és családja vásáorlgat 2012. június 5-én, Hollywoodban
Fotó: Akm-Gsi / Barcroft Media / Northfoto

Simic és Dragovic egy zágrábi klubban találkozott először egy éve, ahol közös barátaik mutatták be őket egymásnak, majd fél év óta egyre szorosabb lett a viszony. Dragovic állítólag többször meglátogatta a Simicet Budapesten is.

A volt vasasos és fradista Ivaniseviccel is jóban van, a horvát lapok legutóbb olyan fotókat közöltek, amelyeken Simic, Dragovic, annak bátyja és Ivanisevic együtt üldögél egy bárban. De néhány olyan fénykép is megjelent, ami arra utal, Simic és Dragovic között több van egyszerű barátságnál.

Marko Simic és Tanja Dragovic
Marko Simic és Tanja Dragovic
Fotó: Giuseppe Cacace / AFP // Barcroft Media / Northfoto

„Ez botrány? Láttak olyan képet rólunk, ami azt bizonyítaná, szeretők vagyunk? Mit is mondhatnék? Nem érdekel az egész. Hónapok óta sokszor beszélgetünk Markóval, de egyszerűen csak jó barátok vagyunk. Nincs mit rejtegetnem. Túl messzire mentek el, de ez már nem az én problémám. Ha majd eljön az ideje, és nekem fontos volna, szívesen adok interjút ebben a témában" - mondta Tanja Dragovic a Jutarnji Listnek.