Egy szúrással ölték meg a ketrecharcost

2012.08.19. 09:46
Egy pécsi belvárosi szórakozóhelyen, fényes nappal gyilkolták meg a 21 éves Böröcz Dánielt, a PVSK dzsúdósát és a Pécsi Küzdősport Egyesület versenyzőjét, aki az utóbbi években MMA-versenyeken vált ismertté. Gyilkosa büntetett előéletű, nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből.

A Pécsi Napilap úgy tudja, a sportolóval egy késszúrással végeztek. Holtestét a Maxim Club vécéjében találták meg szombat délután. A rendőrség késő délutáni helyszínelt a szórakozóhelyen, ahol Böröcz éjszakánként kidobóként dolgozott.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a szórakozóhelyen kora délután két személy szóváltásba keveredett, melyből tettlegesség lett, ennek során az egyik férfi a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt még keresik a rendőrök, mert a gyilkosság után elmenekült a helyszínről: szemtanúk szerint gyalogosan menekült a Széchenyi tér felé az Irgalmasok utcáján a Mecsek-oldal irányába. A szórakozóhely környékén több bankfiók kamerája is felvette a gyilkost, aki jól ismerte áldozatát.

Azt nem tudni, miért vesztek össze. A szórakozóhely tulajdonosa csak annyi mondott, hogy az áldozat a legjobb barátja volt, de ismerte a gyilkost is. A rendőrség a Feki becenevű, 40 év körüli, büntetett előéletű F. Lászlót keresi, aki nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből, amit erőszakos cselekményekért kapott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport