Totti, Pirlo és Ibrahimovic a Sportklubon

2012.08.21. 12:16

Az olimpia után azonnal indul a SportKlub őszi műsorrendje olyan kiemelkedő sporteseményekkel fűszerezve, mint az olasz és francia labdarúgó bajnokság első osztálya, a francia másodosztály, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának EBEL- mérkőzései, az orosz bajnokság, valamint az MLS, azaz az észak-amerikai futball liga.

Az augusztus 25-én induló olasz futballbajnokság valamennyi rangadóját, a fordulók előzeteseit és gólösszefoglalóit a SportKlubon tekinthetik meg. A nyitófordulóból a többi között a címvédő Juventus-Parma elleni összecsapást is a SportKlub adja.

Augusztus 10-től a SportKlub képernyőjén lesznek láthatók a Ligue1 rangadók, a fordulók előzetesei és gólösszefoglalói, valamint a francia másodosztály (Ligue2) és a francia Ligakupa mérkőzései is.

A futballrajongók emellett továbbra is a SportKlubon követhetik figyelemmel az orosz futballbajnokság meccseit. Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir és Priskin Tamás miatt három magyar érdekeltségű csapatért szoríthatnak, de a Dinamón, a Kubany Krasznodaron és az Alanyija Vlagyikavkazon kívül a Zenit, a CSZKA , a Szpartak Moszkva és az Anzsi mérkőzéseit is megnézhetik.

És ha még mindig nem elég a futballsztárokból, csodálják meg Thierry Henryt és David Beckham játékát az MLS, az észak-amerikai futballbajnokság összecsapásain! A Los Angeles Galaxy, a New York Red Bulls és a többi amerikai csapat mostantól újra a SportKlubon.

További jó hír, hogy a SAPA Fehérvár AV19 hokicsapattal további két évig folytatódik a SportKlub együttműködése. Az elmúlt évtizedek legjobbjai továbbra is az osztrák profiligában edződnek. A Volán hazai EBEL-meccseit, valamint valamennyi mérkőzés összefoglalóját kizárólag nálunk láthatják Léderer Ákos szakavatott kommentálásával.

Ezen kívül továbbra is a SportKlub-on lesz látható a magyar férfi és női kézilabda-bajnokság és -kupa, a kézilabda válogatottak valamennyi hazai mérkőzése, valamint a férfi és női kosárlabda-bajnokság is. A mérkőzések időpontjairól a műsorújságokban és a SportKlub honlapján tájékozódhatnak.