A dögös Williamstól a showman is kifeküdt

2012.08.26. 22:18

A showman David Letterman kifeküdt Serena Williamstől és dögös ruhájától, de azért túl tudott lépni ezen, és a teniszről is beszélgettek a szerdai Late Night Showban.

Williams egy Victoria Beckham által tervezett, testre feszülő piros ruhában látogatott Lettermanhoz. Első mondatával zavarba próbálta ejteni a showmant: „Úgy látom, mindjárt kiugrik a szemed." Letterman gyorsan válaszolt. „Nemcsak az."

Rögtön javasolta, hogy a teniszpályán is ilyen ruhát kéne viselnie. „Nagyszerű volna, nem? Igaz, így egyetlen labdát sem tudnék elütni" - mondta Williams.

Ezután az olimpiáról beszélgettek, és arról, hogy Serena a második nő a történelemben Stefi Graf után, aki megcsinálta a Golden Slamet, tehát nyert a négy Grand Slamen (Australian Open, Rolland Garros, Wimbledon és US Open), valamint begyűjtött egy egyéni olimpiai bajnoki címet is. (Williams Londonban lett egyéni és páros bajnok is.)

Williams ezután bemutatta, hogy a magassarkúnál is jobban tönkreteszik a lábait a mérkőzések, és elmondta, leginkább a füves borítást kedveli.

A videót az nso találta.