Dögunalmas, ha 4 percenként rúgnak gólt

2012.09.17. 14:51

A futballmeccseken általában akkor unjuk halálra magunkat, ha gyötrelmes nulla-nullákat kell végigszenvedni. De ott van a másik véglet, egy olyan meccsen, ahol még négy perc sem telik el két gól között, és a gólok egy kivételével, csak az egyik csapat hálójában kötnek ki, nem lehet lelkesedni. A Corumbaense 23-1-re verte a Coximot a brazil Mato Grosso do Sul tartományi bajnokságban.

A meccsről készült összefoglalót is kínszenvedés végignézni, pedig a 24 gólból kettő le is maradt, de az óriási verést átélni még durvább lehetett. Fogadási csalásokon edzett lelkünk egyből bundameccset kiállt, de szó sem volt itt ilyenről. Állítólag. Legalábbis a meccs bírája szerint. Azt mondta, a Coxim-játékosok 19 évesnél fiatalabbak voltak, és tapasztalatlanságuknak volt köszönhető, hogy olyan céltalanul lézengtek a 16-oson belül, mint Juhászék a hollandok ellen.

Ezért következhetett be, hogy szinte minden kapu felé vitt labdát be tudtak terelni a Coxim kapujába. A porig alázott Jonathan Barbosa kapust lecserélték, de helyettese, Gilson Maranhaónak is csak annyi volt a feladata, hogy a nem létező védelem mögött álljon, és kihalássza a hálóból a labdákat.

Corumbaenseből több játékos is megszórta magát, szezonnyi gólt összehoztak a meccsen. Amarildo kilencet, Jullyan hetet lőtt. A szépítő gólt a második félidő 38. percében Johnny szerezte, de 22-1-nél már nagyon nem örömködhetett a 210 néző előtt.

Corumbaense a meccsel plusz 25-re javította a gólkülönbségét, és vezet a bajnokságban.