1 centin múlt, de sikerült a leghosszabb TD

2012.11.05. 17:05

A texasi középiskolai mérkőzésen centire pontosan az egész pályát átfutva szerzett touchdownt az egyik játékos, pedig előtte majdnem kiesett a pályáról.

A Sharyland Rattlers–Edinburgh North Cougars-meccsen a vendégek készülődtek mezőnygólra 44 yardról. A próbálkozás olyan gyengére sikerült, hogy az endzone-ban várakozó Rattlers-játékos, Sean Landez elkapta a labdát, majd balettmozdulattal bent tudott maradni a pályán. Valószínűleg egy centin se múlott, hogy cipője orra ne érjen a vonalon túlra. Az elkapás után elindult, és az elaludt Cougar-játékosok mellett egészen a másik endzone-ig sprintelt.

Landez már a meccs elején is nagyot alakított, 95 yardot futott vissza a középkezdés után a labdával, abból is touchdown lett, így nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata 47-10-re kiütötte ellenfelét.

A profik között Antonio Cromartie-nak négy éve jött össze hasonló bravúr egy rossz mezőnygól-kísérlet után. A korábbi San Diego Chargers-védő a Minnesota Vikings 58 yardos próbálkozását szedte le, aztán a jobb szélen végigfutott. Tíz centin se múlott, hogy ez elkapáskor ne lépjen a vonalon túlra.

A kanadai bajnokságban volt csak ennél hosszabb futás, de az is a pálya méretének köszönhető, ott ugyanis tíz yarddal hosszabbak az endzone-ok.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás