Szögletből talált be a balhés angol

2012.11.09. 10:53

Joey Barton most senkivel nem verekedett össze, szögletből tekert okos gólt a Mönchengladblachnak.

Az Olympique Marseille–Borussia Mönchengladblach Európa Liga-meccsen a németek Hanke góljával vezettek a 19. percben. Az 54.-ben végezhetett el szögletet a francia csapat, Barton pedig okosan betekerte a labdát. A kapus fejesre számított, a hosszú saroknál nem volt senki, így menteni sem tudtak volna a németek.

Nem sokkal később a vezetést is megszerezték a franciák Ayew góljával, a győzelem viszont nem sikerült, Arango a 93.-ban egyenlített. A Marseille ezzel a döntletlennel ötpontos, mint a Mönchengladblach, a csoportot a tízpontos Fenerbahce vezeti.

Barton tavaly még a Premier League-ben szereplő QPR csapatkapitánya volt, de az utolsó, Manchester City elleni bajnoki mérkőzésen lekönyökölte Tevezt, amiért kiállították, de utána még Agüerónak is nekiment. Az angol szövetség tizenkét meccsre tiltotta el, ezért országot váltott és a Marseille-hez igazolt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét