Kenesei a kispadról tapsolt saját góljának

2012.11.12. 14:07

Kenesei Krisztián fontos gólt lőtt szombaton az Újpestnek, majd a csatár gólörömében odaszúrt egyet az edzőjének. A kispadra leülve jelezte, illetve nem jelezte, hogy szerinte kevés lehetőséget kap.

A Haladás közel fél órát kettős emberelőnyben játszott az Újpest ellen, de ez sem volt elég ahhoz, hogy az 1-0-s előnyét növelni tudja, végül a 71. percben becserélt Kenesei a 92. percben megszerezte a második gólt. Ezután sprintelt a kispadhoz, és ráülve megtapsolta saját magát.

„Nem akartam én ezzel üzenni, a pályán szeretnék bizonyítani" – idézte a csatárt a Blikk .

Kenesei másfél hete beszélgetett Artner Tamás edzővel, aki azt mondta neki, hogy csereként beállva jobban segítheti csapatát.

„Érdekes, a beszélgetés óta kétszer kezdő voltam, most pedig nem. Örülök, hogy eredményes voltam, és be tudtam biztosítani a győzelmünket" - mondta Kenesei

Artner pofátlannak tartja a csatár gólörömét, ezért a futballista büntetésre számíthat. „Hét elején leülünk a tulajdonosokkal, eldöntjük, mi legyen Kenesei sorsa. Egyetlen játékos sem engedheti meg magának Haladás-mezben, hogy így viselkedjen" - nyilatkozta a Haladás honlapjának.

Kenesei hat góljával a negyedik helyen áll az NB I.-es góllövőlistán.