Divat a pattintott passz az amerikai gimiknél

2012.11.28. 17:01 Módosítva: 2012.11.28. 17:01

A Skyline amerikaifocis középiskolásai lemásolták egy floridai csapat trükkjét, a védelem nem tudta lereagálni.

A Washington állambeli amerikaifoci-elődöntőben a Skyline és a Camas középiskolák csapatai találkoztak, már tíz ponttal vezetett a Skyline, amikor egy trükkjátékkal próbálkoztak.

A csapat irányítója, Max Browne kapta a labdát, amit a földhöz pattintva oldalra passzolt az elkapó Matt Sinatróhoz. Az ellenfél védői közül többen megálltak, azt hitték, hogy szabálytalan a passz, mert a labda földet ért. A szabályok szerint azonban oldalirányú passz esetén folytatni lehet az akciót, így Sinatro rákészült, és egy ötvenyardos passzot eresztett el csapattársa, Nic Sblendorio felé. Sblendorio lépéselőnyben volt, könnyedén elkapta a labdát, majd beszaladt az ellenfél célzónájába, és touchdownt szerzett.

Az elődöntőt simán behúzta a Skyline, 51-28-ra verték meg a rivális Camast. Néhány hete a floridai Fort Lauderdale Westminister Academy középiskolásai már megcsináltak egy ugyanilyen trükköt, ott az egyik futójátékos passzolt pattintva szélre, és az irányító adta a nagy passzt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás