Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két magyar arany a kick-box Eb-n

2012.12.01. 19:59

Két magyar aranyérmest avattak a WAKO szervezet égisze alatt zajló bukaresti kick-box karate Európa-bajnokságon szombaton, a döntők második napján. A magyar küldöttség tájékoztatása szerint a pointfighting kategóriában Nagy Henrietta (70 kg) és Jároszkievicz Krisztián (+94 kg) győzött, Kondár Anna (+70 kg) ezüstérmet szerzett, míg Kádas Adrienn (60 kg), Busa Andrea (65 kg) és Veres Alex (69 kg) bronzérmes lett a kontinensviadal zárónapján.

A magyar válogatott így összesen 6 arany-, 4 ezüst- és 3 bronzéremmel zárta szereplését az Eb-n, pénteken ugyanis Veres Richárd (63 kg), Gömbös László (74 kg), Imre Tamás (79 kg) és Miskolczi Anett (70 kg) is győzött, Veres Mercédesz (50 kg), Hanicz Nelly (55 kg) és Varga László (57 kg) pedig ezüstérmet szerzett.