Egy óvodás jobban játssza a nagyhalált

2012.12.10. 12:47

Sokan pályáztak már a világ legrosszabb műesője címre, de új kihívójuk akadt. A juventusos Leonardo Bonucci körülbelül úgy dobta fel magát a 16-oson belül, ahogy az ötéves kölykök képzelik el a hősi halált a csatatéren.

A Palermo elleni meccs akár az eltiltásából visszatérő Antonio Conte edzőről is szólhatott volna, de Bonucci elvitte a show-t. A 87. percben egy kontratámadás végén tisztán kapott labdát a tizenhatosnál, csak kapura kellett volna küldenie a labdát, de belebonyolódott saját cselébe, és Ujkani kapus máris a labdán volt. Bonuccinak pedig nem volt jobb ötlete, kezét magasra emelve ráomlott a fekvő kapusra, mintha csak az kaszálta volna el.

Az előadás rosszul sikerült, mert az érte járó sárga lapot is csak becsületből reklamálta meg egy kicsit Bonucci, túl sokat nem hisztizett rajta. A sárga lappal azt is elérte, hogy nem játszhat a következő bajnokin.

A mérkőzés eredménye már nem változott, 1-0-ra nyert a Juventus, és négy ponttal továbbra is vezeti az olasz bajnokságot az Internazionale előtt.